Riemer VenemaSinds 1 augustus 2016 ben ik voorganger van Baptistengemeente de “Schuilplaats” in Eindhoven. Als voorganger wil ik me dienend opstellen en vind ik het heerlijk om met mensen samen te werken. Het verlangen is dat mensen Jezus Christus zullen leren kennen en daarin verder groeien. Ik ben opgeroeid in het wonderschone plaatsje TenPost in de provincie Groningen. In 1995 heb ik mijn studie afgerond en werd voorganger in Westerhaar/Vriezenveen. Na bijna zes jaar zijn we naar Hoogeveen verhuist om daar de Baptistengemeente te dienen. Nu in Eindhoven. Als voorganger wil ik graag bereikbaar zijn voor mensen.

Je kunt met mij contact opnemen door mij een e-mailbericht te sturen of door een bericht achter te laten via de contactpagina (zie hieronder). Vermeld daarbij vooral op welke manier ik contact met je kan opnemen met vermelding van je e-mailadres en/of je telefoonnummer.

Daarnaast kun je me persoonlijk ontmoeten op zondag na de kerkdienst die om 10.00 uur aanvangt in ons kerkgebouw “de Schuilplaats” – Marconilaan 70 te Eindhoven.

Je bent van harte welkom!

Je kunt me bereiken via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Je kunt ook het contactformulier invullen.

Ds. Riemer Venema