Nieuws

Omdat meer en meer ouderen voedselpakketten aanvragen een speciale oproep: wij vragen voor hen kleine blikken en potjes met voedsel.

Ouderen eten meestal minder de hoeveelheid die in grotere blikken en potten zit. Zo houden zij eten over na de maaltijd. Bewaren is niet voedselveilig en weggooien is verspilling.
Neemt u eens een kijkje in de winkel: de één-persoons blikjes en potjes bestaan écht (groenten, soepen, fruit enz.).
Daarnaast is er ook vraag voor kleine pakjes koffiemelk, melk en kunt u daarbij zelf ook nog iets zinvols bedenken?

Deze zamelen wij graag voor hen in, doet u mee?

Van 19 t/m 26 januari is de landelijke Week van Gebed. Wij sluiten daarbij aan door op zondag 19 januari mee te doen met de opening van de Week van Gebed om 20:00u in de Catharinakerk in Eindhoven.
In die week is er elke avond in ons eigen gebouw een gebedsmoment van 19:30 tot ca. 20:15. Het thema van de avond wordt bepaalt door degene die de avond leidt. Iedereen die met ons mee wil mee bidden is welkom: u/jij, gasten, vrienden, leden, buren, etc.

Hieronder treft u het nieuwe rooster voor 2019, met de producten van de maand die u mee kunt nemen voor de Voedselbank Eindhoven.

Voedselbank product vd maand

Voor het komende jaar zijn er samen met Stichting Present diverse activiteiten gepland.

Wil je graag meedoen? Dat kan op onderstaande data.

Meer informatie over de stichting, data en contactpersoon tref je ook hier.

2 Present Projecten 2019

 

Beste mannenbroeders,


''Samen zijn we sterk" of "Eendracht maakt macht" zijn wellicht bekende en gedurfde uitspraken. Velen van ons kennen ze en spreken ze uit of passen ze zelfst toe in het eigen leven. Het zou heel wat los kunnen maken bij mensen. Daarom denken we dat er heel veel overeenkomst is voor het mannenontbijt. Samen zoeken, samen delen, samen eten, samen bidden en zoeken naar onze Heer. Dat is wat ons samen bindt en ons samen sterk maakt.

Graag willen we ons aan jou voorstellen aan een groep die 1x per maand op de zaterdagochtend deelneemt aan het mannenontbijt in onze kerk.

Dit mannenontbijt is ontstaan uit een groeiende behoefte om als mannen onder elkaar, onder het genot van een heerlijk ontbijt, met elkaar te eten en praten over alles wat ons als mannen bezighoudt. Nu denkt je wellicht: wat kan ik me hierbij voorstellen?

Het mannenontbijt wordt 1 keer in de maand (in onze kerk) op zaterdag georganiseerd, begint om 09:00 uur en eindigt rond de klok van 11:00 uur.

We ontbijten met elkaar, praten met elkaar wat ons bezighoudt, lezen uit de bijbel, zingen een lied, bidden met elkaar, en hebben uiteraard veel plezier in het contact met elkaar.

Ben jij wellicht ook diegene die graag wilt weten wat één en ander inhoudt of wil je deelnemen aan dit ontbijt? Neem dan contact op met Jan H van der Mijl of Onno W Hafkamp of geef via het formulier aan wanneer je wilt komen.

De eerstvolgende data voor het mannenontbijt zijn:

  • 8 februari 2020
  • 7 maart 2020
  • 4 april 2020
  • 2 mei 2020
  • 6 juni 2020

Klik hier om direct online de keuze door te geven of een reactie te geven.

'Dus zet en prik deze vast zodat je zeker kan komen om weer een periode in te gaan van tezamen delen, genieten, bidden, zingen en lezen, ontmoeten en te ontbijten.
Graag tot op die dagen in onze kerk.
Laat ons weten als je komt, zodat we weten wat en hoeveel er aan de ontbijttafel zullen zitten.'

We vernemen graag van jou.

Met vriendelijke groeten,

Jan H van der Mijl en Onno W Hafkamp (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Mannenontbijt 1