Nieuws

Banner Lucas Kramer

CD-Presentatieconcerten ‘Open Armen’

Zanger Lucas Kramer geeft in november zeven concerten waarbij hij zijn nieuwe cd ‘Open Armen’ presenteert. Tijdens deze avonden deelt Lucas de bijzondere verhalen achter de liederen.

“Het is een prachtig beeld: Iemand die speciaal voor jou klaar staat, met Open Armen,” vertelt Lucas. “Ik denk dan direct aan diverse voorbeelden uit de Bijbel, zoals de gelijkenis van de verloren zoon. Bij het samenstellen van de liederen voor de cd en de concerten bleek dat ieder lied wel een deel van de titel Open Armen in zich draagt. Dit ontroerende thema loopt als een rode draad door de avonden heen.”

Sfeervol concert
Kom en geniet van een sfeervol concert met prachtige muziek en teksten die direct bij je binnenkomen. Vrijwel alle liederen zijn speciaal gearrangeerd voor een band en strijkers, waardoor een extra dimensie wordt toegevoegd aan de muziek. Een voor de gelegenheid samengestelde groep vocals maakt de avond compleet. U bent van harte welkom een van de zeven bijzondere concerten mee te beleven!

Data en locaties:

8 november Axel
14 november Hardinxveld-Giessendam
15 november Voorthuizen
16 november Numansdorp
22 november Koudum
23 november Zeist
30 november Eindhoven, “de Schuilplaats” Marconilaan 70


Informatie en bestellen

Bestel uw toegangskaarten via Zingenindekerk.nl/lucas

Voor interviews en overige vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hieronder treft u het nieuwe rooster voor 2019, met de producten van de maand die u mee kunt nemen voor de Voedselbank Eindhoven.

Voedselbank product vd maand

Voor het komende jaar zijn er samen met Stichting Present diverse activiteiten gepland.

Wil je graag meedoen? Dat kan op onderstaande data.

Meer informatie over de stichting, data en contactpersoon tref je ook hier.

2 Present Projecten 2019

 

Beste mannenbroeders,


''Samen zijn we sterk" of "Eendracht maakt macht" zijn wellicht bekende en gedurfde uitspraken. Velen van ons kennen ze en spreken ze uit of passen ze zelfst toe in het eigen leven. Het zou heel wat los kunnen maken bij mensen. Daarom denken we dat er heel veel overeenkomst is voor het mannenontbijt. Samen zoeken, samen delen, samen eten, samen bidden en zoeken naar onze Heer. Dat is wat ons samen bindt en ons samen sterk maakt.

Graag willen we ons aan jou voorstellen aan een groep die 1x per maand op de zaterdagochtend deelneemt aan het mannenontbijt in onze kerk.

Dit mannenontbijt is ontstaan uit een groeiende behoefte om als mannen onder elkaar, onder het genot van een heerlijk ontbijt, met elkaar te eten en praten over alles wat ons als mannen bezighoudt. Nu denkt je wellicht: wat kan ik me hierbij voorstellen?

Het mannenontbijt wordt 1 keer in de maand (in onze kerk) op zaterdag georganiseerd, begint om 09:00 uur en eindigt rond de klok van 11:00 uur.

We ontbijten met elkaar, praten met elkaar wat ons bezighoudt, lezen uit de bijbel, zingen een lied, bidden met elkaar, en hebben uiteraard veel plezier in het contact met elkaar.

Ben jij wellicht ook diegene die graag wilt weten wat één en ander inhoudt of wil je deelnemen aan dit ontbijt? Neem dan contact op met Jan H van der Mijl of Onno W Hafkamp of geef via het formulier aan wanneer je wilt komen.

De eerstvolgende data voor het mannenontbijt zijn:

  • 30 november 2019

Klik hier om direct online de keuze door te geven of een reactie te geven.

'Dus zet en prik deze vast zodat je zeker kan komen om weer een periode in te gaan van tezamen delen, genieten, bidden, zingen en lezen, ontmoeten en te ontbijten.
Graag tot op die dagen in onze kerk.
Laat ons weten als je komt, zodat we weten wat en hoeveel er aan de ontbijttafel zullen zitten.'

We vernemen graag van jou.

Met vriendelijke groeten,

Jan H van der Mijl en Onno W Hafkamp (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Mannenontbijt 1