Communicatie

Links bij de voordeur van onze gemeente hangt een tv-scherm.
Dit scherm is bedoeld om allerlei activiteiten vanuit onze gemeente aan te kondigen.

Hierbij moet u denken aan o.a. :
Onze wekelijkse erediensten, inloopmorgen, kinderkamp, kledingbeurs, concerten, agenda, etc.etc.etc.
Dagelijks lopen er veel mensen langs onze kerk en op deze wijze willen wij trachten onze gemeente activiteiten zichtbaar te maken voor een ieder die langs ons gebouw wandelt.
Ook u kunt gebruik maken van deze media.

Indien u voor een bepaalde tijd iets op het tv scherm geprojecteerd wilt hebben, kunt u een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In principe is ieder bestandsformaat te gebruiken, deze zullen in een diapresentatie worden getoond (geen video).

Leden en vrienden van de gemeente krijgen wekelijks per e-mail een mededelingenblad toegezonden. Hierop staan de actuele nieuwsberichten vermeld. Voor die leden en vrienden die niet over e-mail beschikken en voor gasten is er op de zondagochtend na de dienst een gedrukte versie van het mededelingenblad verkrijgbaar. Luisteraars van de CD's die niet over email beschikken krijgen bij hun CD eveneens een mededelingenblad overhandigd. Op deze manier hopen we iedereen op de hoogte te houden van de activiteiten in en om de gemeente, maar ook van de zorgen die we met elkaar delen over onze zieken.

Het maandblad van onze gemeente, met een overdenking, familieberichten, over de raad, van de secretaris en de financiën. Vaak ook iets over de zending, de Unie en overige zaken. Kortom, het wel en wee van onze gemeente. Als er plaats is een gedichtje of een kleurplaat. Voor ieder die in de gemeente geïnteresseerd is en wil weten welke activiteiten er zijn. Indien u een website-account heeft kunt u het gemeenteleven ook lezen op het beveiligde gedeelte van onze website.