Overige

Onze gemeente ondersteunt de Voedselbank in Eindhoven door maandelijks een voedselinzamelingsactie te houden. Elke maand wordt er door de Voedselbank een ander (houdbaar) basisproduct gekozen.
Indien u graag iets wilt meebrengen voor de voedselbank, kunt u in onderstaande tabel zien welk product deze maand aan de beurt is.

Voedselbank product vd maand

Wandel groep "de Schuilplaats"

Wat doen we zondagmiddag?

Wij organiseren twee maal per maand een prachtige wandeltocht (tussen de 4 en 8 KM) door de Brabantse natuur in onze omgeving, en staan af- en toe even stil bij een bezienswaardigheid of interessant object. We eindigen onze tochten met een lekker kopje koffie of een glaasje in een herberg of boerderijterras. Hier borrelen de belevenissen of sterke verhalen naar boven! We proberen de 2e en de 4e zondag aan te houden. (uitzonderingen daargelaten)

Zin om eens mee te lopen met onze gezellige groep? Wees van harte welkom! We zijn destijds gestart als Nordic Walking groep, maar alle mensen zonder stokken zijn ook van harte welkom om de prachtige routes met ons mee te lopen! Voorop staat dat je een fijne en gezonde middag zult beleven.

Als je Nordic Walking ziet zitten (met de juiste techniek kun je dan veel gemakkelijker de kilometers overbruggen) dan organiseren wij ook geheel vrijblijvende clinics (praktijkles) voor het lopen met nw-poles (stokken) Wat is het verschil en wat merk je als je die stokken goed gebruikt? Merk zelf het verschil ! Vooral voor mensen die weinig of geen afstanden kunnen lopen, of last hebben van rugklachten, is dit een uitdaging. Aanmelden voor een clinic kan via ons e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Neem vooral eens een kijkje op onze vernieuwde website: http://nordicwalking.schuilplaats.nl/

Op de pagina "Programma" kun je al onze belevenissen volgen en zien waar we de eerstvolgende keer (weer- of geen weer) gaan lopen. Bij voldoende belangstelling lopen we eventueel ook op andere dagen van de week. Laat het ons weten!

De Nordic Walking groep kent geen lidmaatschap, iedereen loopt geheel vrijblijvend mee, je hoeft hiervoor ook geen lid te zijn van onze gemeente "de Schuilplaats". Als je belangstelling hebt, spreek gerust met één van onze wandelaars! Wij zijn natuurlijk ook bereikbaar via ons e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot ziens!

Meer informatie over de te houden wandeltochten; datums, startpunt en routebeschrijving, click op de volgende link: http://nordicwalking.schuilplaats.nl/.

Kijk regelmatig op het "Programma" of klik op de blauwe Nordic Walker.

Nieuw! Af en toe gaan we ook GPS wandeltochten opnemen in ons programma!